Om forfatterne

Forfatterne har tilsammen skrevet syv bøger om hvordan vi kan udnytte hjernens potentiale til at få et bedre liv, blandt andet bestsellerne ”Du bliver hvad du tænker” og ”Nøglen til din hjerne” (Gyldendal Business, 2012 & 2014).

De møder hver dag i deres coachingvirksomhed fantastiske, ambitiøse og dygtige mennesker, der er blevet syge og ulykkelige af ikke at tage sig selv alvorligt.

Det er deres mission at ændre den udvikling!

De tre forfattere, Jørgen Svenstrup, Klaus Dahl Tindborg og Mitzi Svenstrup er partnere i kursusvirksomheden EmpowerMind Danmark, hvor de hjælper individer og organisationer med at trives bedre i livet. Du kan læse mere om forfatterne, og om hvordan man kan træne sin hjerne på empowermind.dk.

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger indenfor empowerment-skabende personlig og faglig udvikling og er samtidig Det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI’s høje internationale standard. Det er din garanti for et kvalitetsprodukt i verdensklasse.

forfatterne